Drago mi je što si ovdje,
moje ime je Luka Šolta

omne-me-o-meni-luka-solta

Kao coach, predavač i trener osobnog razvoja pružam podršku pojedincima na njihovom putu ostvarenja ciljeva i promjena u vlastitom životu.

Stvorio sam omne.me kao mjesto za osobni razvoj mladih profesionalaca. S pravnim osobama radim kroz portal omne.pro, na kojem možete pročitati više o executive coachingu i radionicama za organizacije.

U sedmoj godini sam kontinuirane edukacije u praksama osobnog razvoja u Tranceframing školi, gdje sam osposobljen i po profesionalnom programu kao Trener razvoja osobnih i sistemskih potencijala.

Prije rada u coachingu, kroz 7 godina rada u uredskom okruženju stekao sam razumijevanje korporativne radne okoline i njenih izazova. S iskustvom u poslovnoj analizi i projektnom menadžmentu, u svom radu imam strukturiran pristup kao certificirani PMP. Više o mojim profesionalnim referencama možete pogledati na mom LinkedIn profilu.

Kroz omne.me stranice vodim online seminare i individualni coaching, po etičkim standardima Hrvatske udruge za coaching i vodećih svjetskih coaching institucija ICF i EMCC.

Predsjednik sam Hrvatske udruge za coaching, kroz koju radim na jačanju standarda coachinga u Hrvatskoj i regiji.

Član sam Europskog vijeća za mentorstvo i coaching i u procesu sam akreditacije svoje coaching prakse po standardu EMCC Global Individual Accreditation (EIA).

Prvi put si na omne.me stranicama?

omne-me-o-meni-istrazi-sto-mozes-dobiti

Prijavi se na newsletter

Primaj besplatne materijale

omne-me-o-meni-newsletter

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica omne.me koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića