omne.me by Luka logo
Luka Šolta u crnoj majici nosi crne studijske slušalice, dok mu je crni mikrofon ispred lica, ispred žute pozadine. Natpisi na slici kažu "#audioporuke newsletter kojeg slušaš"

#audioporuke | Newsletter kojeg slušaš

Podijeli ovu objavu:

Prijavi se na #pronađisebe newsletter i dobivat ćeš najsvježije audioporuke, uz otključavanje svih besplatnih materijala

Što su #audioporuke?

Audioporuke su newsletter koji se sluša. Dolaze kao jedan dio #pronađisebe e-mail newslettera, u obliku kratkih audio podcast poruka koje ti stižu u inbox i podsjećaju te na sve one dobre stvari s kojima se bavimo u osobnom razvoju, na našem putu prema samopouzdanju, miru uma i pronalasku onoga što želimo u životu.

Skoro pa svi newsletteri na tržištu su tekstualni. Uz #audioporuke, na mail će ti stizati nešto živahnije, osobnije, što možeš staviti na slušanje dok voziš auto, spremaš stan i sl.

#audioporuke ne stižu u svakom mailu newslettera, već su jedan od zgodnih dodataka pretplate na newsletter. Stižu otprilike svakih 1-2 tjedna, da mailovi u kojima primaš linkove na originalne besplatne materijale budu zanimljiviji.

Najnovije #audioporuke stižu isključivo pretplatnicima na #pronađisebe newsletter, dok stare epizode možeš pronaći na podcast platformama (vidi niže)

Ovo je playlista prijašnjih #audioporuka koje možeš pronaći na omne.me YouTube kanalu

Tema predavanja

Što je #pronađisebe newsletter, što dobivaš na #freestyle susretima…

Gdje slušati?

Prijavi se na #pronađisebe newsletter i slušat ćeš ih s jednim klikom na #audioporuku, kad ti stigne na mail.

Stare #audioporuke objavljujem na svim podcast platformama i mogu ti poslužiti kao lagano slušanje o dobrim temama iz samopouzdanja, mira uma i pronalaska svog puta u životu.

Često u porukama upućujem na određene resurse kroz koje možeš nešto naučiti. Linkove na te resurse ćeš pronaći u opisu te epizode, ako platforma dozvoljava opis. Na primjer, YouTube je dobro mjesto gdje možeš pronaći linkove u opisu.

Klikni na ikone za najpopularnija mjesta za slušanje podcasta, dok #audioporuke možeš pronaći i na drugim podcast platformama:

#audioporuke su za tebe ako...

Ako radiš u uredu, poduzetnik/ca si ili ako imaš neki drugi oblik posla u ovom užurbanom digitalnom društvu…

Newsletter kojeg ne čitaš, već ga staviš na pozadinu dok se krećeš u svom danu i obavljaš stvari.

BONUSI

Osim što će ti stizati #audioporuke, prijavom na newsletter dobivaš sve besplatne materijale s portala, kojih će s vremenom biti sve više.

Sve besplatne snimke

Predavanja, radionice i webinari. Pogledaj što sve ima ovdje

Sve besplatne PDF skripte

Popis vježbi za samostalan rad, linkovi na najkorisnije alate… Sve ti stiže na mail

Pristup besplatnim online meditacijama

Na nedjeljnim #freestyle susretima prolazimo teme iz osobnog razvoja i vođene vježbe opuštanja

Dobivaš upitnik za dogovaranje besplatne coaching analize

Pronađi više informacija na stranici Coaching

Stižu ti informacije za sve besplatne online događaje

Dobit ćeš obavijesti o svim novim predavanjima iz kojih možeš učiti besplatno

Primaš najnovije #audioporuke

Kratki glasovni podsjetnici na one bitne stvari… Poslušaj prethodne #audioporuke

Neka tvoj inbox bude odličan izvor znanja

Iskoristi priliku da si besplatno opremiš inbox s novim uvidima iz područja osobnog razvoja, sa svim znanjima s kojima se bavimo ovdje, s podsjetnicima na one stvari koje već znaš i s linkovima na sve resurse koje spominjem.

U inboxu zna biti vreva. Odaberi one stvari koje ti grade znanje koje ti je bitno. 

Prijavi se na #pronađisebe newsletter i dobivat ćeš najsvježije audioporuke, uz otključavanje svih besplatnih materijala

Podijeli ovu objavu:

Picture of Luka Šolta
Luka Šolta

Coach, predavač, trener osobnog razvoja i predsjednik Hrvatske udruge za coaching. Kroz pristup utemeljen na dokazima, zadovoljstvo mi je kreirati strukturirane programe za osobni razvoj i individualno raditi s ljudima.

O MENI

Sve objave

Učitane su sve objave