omne.me by Luka logo

#freestyle

Besplatne online vođene meditacije i vježbe

Luka Šolta, kao voditelj freestyle meditacija, gleda u kameru uz informativne natpise oko njega

Ugasi mozak i odmori se na nedjeljnim online susretima

Nauči o meditaciji i osobnom razvoju

Kroz dolaske uzimaš ta znanja za sebe i možeš se opuštati sam/a kad god želiš

Prijavi se na #pronađisebe newsletter i linkovi na #freestyle susrete ti stižu na mail

Sljedeći #freestyle se održava u nedjelju 21. 7. u 18 sati, što je za:

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Sljedeći Freestyle nije definiran. Prijavi se na newsletter i dobit ćeš obavijest o novom terminu
Ilustracija cure kako gleda u prijenosno računalo i zamišljeno razmatra online webinar

Što je #freestyle?

#freestyle je naziv za online vođene meditacije i vježbe opuštanja u trajanju od 60min, koje vodim nedjeljom u 18h za moje pretplatnike na #pronađisebe newsletter.

Idealna kombinacija – besplatno, vođeno i u živoj grupi. Rad uživo i grupno uvijek ima jači učinak nego snimljeni materijali jer se tada jednostavno trudimo malo više.

Ne trebaš raditi ništa osim pojaviti se i biti pozoran/na. Imaš priliku uzeti instantne učinke meditacija, kao i one dugoročne, koje polako dobivaš ako često dolaziš na #freestyle i usvajaš smireno stanje i pristup koji koristimo. Kad nešto ponoviš puno puta u dugom roku, jednostavno ti to postaje prirodno.

Odmah nakon vođenih meditacija polaznici se osjećaju opušteno, smireno, uzemljeno; isključe mozak i opuste tijelo.

Dugoročni učinci nakon puno sudjelovanja su opuštenije stanje kroz cijeli dan u svakodnevnom životu i mogućnost i znanje samostalnog ulaska u takvo stanje na temelju mnogo ponavljanja na susretima.

Pročitaj iskustva klijenata na coaching stranici ovdje, da dobiješ osjećaj o praksama koje ovdje radimo.

Pogledaj snimke teorijskih dijelova prethodnih susreta

Tema predavanja

Što dobivaš meditacijom, što ne…

#freestyle je za tebe ako…

Ako radiš u uredu ili si poduzetnik/ca, meditacije i vježbe koje radimo su idealne da uspostaviš mir uma za ulazak u novi tjedan i da ih s vremenom naučiš raditi sam/a kad god ti zatrebaju

Zamisli da možeš smiriti um kad god želiš. U uredu, u prometu, čak i u sobi za sastanke tijekom neke neugodne rasprave

Naravno, slobodni su priključiti se svi koji žele prakticirati

Luka Šolta drži crnu mačku i sjedi u kompjuterskoj stolici s drvenim stolom i širokim monitorom u pozadini

O meni

Zadnjih 8 godina sam u programu edukacije iz osobnog razvoja

Spajam duhovnost i osobni razvoj sa sistematičnim pristupom usmjerenim na rezultate

To možeš odmah osjetiti i na #freestyle druženjima

Pročitaj moju priču na stranici O meni

Želiš me bolje upoznati?

Pogledaj moja predavanja i objave

Iskustva klijenata

Pročitaj iskustva nekih od polaznika coachinga, koji su iskusili kako je raditi sa mnom

Franjka Prša

Umjetnica

“Kada sam ulazila u coaching s Lukom bila sam puna dvojbi. Kao prvo, moje poimanje coachinga i ljude koji ga rade se svodilo na naporne videe i reklame koje iskaču po društvenim mrežama pretežno sa muškarcima iritantne intonacije koji mi agresivno poručuju kako će mi upravo oni srediti život.

Također, iako vjerujem u korisnost mentorskih odnosa, u pozadini uma tinjalo mi je uvjerenje kako svaku prepreku u životu moram savladati sama – inače to nije zapravo moj uspjeh.

Luka mi je uspio pokazati kako coach nije samo osoba koja ti daje naredbe o tome kako da promijeniš život. Coach je i mentor i sugovornik i neutralan prostor koji ti treba da se autentično izraziš. Svojim mirom i neutralnošću u pristupu dao mi je do znanja da pred njime mogu biti tko god i kakva god, a da će on prihvatiti što god izađe van i pomoći mi raditi na tome.

Do tada nikad nisam imala takav odnos niti s jednom osobom koju sam smatrala učiteljem/mentorom/trenerom – odnos radikalne iskrenosti i prepuštanja. Zahvaljujem mu na tome što mi je pomogao da uvidim kako je rad na sebi lakši, dinamičniji i brži proces kada ga se dijeli s coachem, jer coach je zrcalo, putokaz i odmorište u jednom.

Pohvala također ide načinu na koji drži sesije online putem! Iskreno, sumnjala sam da ću se moći uživjeti u online sastanke, ali Luka toliko kuži sve što se dešava u meni iza ekrana da rezultati ne bi bili ništa drugačiji ni da smo se vidjeli uživo. Svaki put je preko kamere mogao pročitati u kakvom sam stanju taj dan te prilagoditi sesiju mojoj količini energije. Jedan je od rijetkih koji krajnje ozbiljno shvaćaju sve aspekte online sesija – i rasvjetu i kvalitetu slike i zvuka, čak i samu intonaciju kojom pričaju. Mislim da jedna takva usmjerena energija kao što je njegova ni ne može drugo nego pomoći i ostalima da nađu svoj smjer. Hvala Luka”

Helena Kanini Kiiru

Učiteljica plesa

“Luka je vrlo otvoren i prirodan pa je i povezivanje sa njime vrlo lako. Zahvalna sam što mi se što se kroz njegovu figuru mentora nudio i prijatelj, što bi svakom našem sastanku dalo jednu vrlo ugodnu notu.

Luka je također i vrlo smiren i prizemljen, što je na mene također imalo prizemljujuć učinak u težim trenucima. Kroz naše sastanke stvoren je prostor u kojem su svi moji problemi, strahovi, sram, bili viđeni bez osuđivanja, zbog čega su postpuno počeli i mekšati.

Luka je potpuno posvećen, prisutan i dostupan čak i u svoje slobodno vrijeme, te bi podržavao moj rast raznim podsjetnicima na vježbe, zanimljivim člancima/videima ili bilo čime što bi smatrao da bi mi bilo korisno. Imala bih osjećaj da baš iskreno navija za moj uspjeh.

Često bi me vodio kroz procese na neku temu kao što su npr. članovi obitelji, no vrlo brzo je vidljivo da su učinci tih procesa puno dalekosežniji od jedne fokusirane teme. Radili bismo na jednoj temi, a ja bih paralelno primjetila oslobađanja na mnogim drugim područjima života.

Naš zajednički rad pružao mi je jasnoću, oslobođenje i usmjerenje i vrlo sam mu zahvalna na bezuvjetnoj podršci.”

Jelena Glavaš

Operativna direktorica

“Svima nama na raspolaganju je mnoštvo različitog učenja, knjiga, religija i tehnika za postizanje kvalitetnijeg i boljeg života te učenje o sebi. Međutim, životne okolnosti često nas odvuku od mogućnosti samostalnog proučavanja svega što nas zanima te pronalaska ono što je zapravo adekvatno za nas. Dobrobiti rada na sebi s trenerom vrlo brzo dolaze do izražaja. Tokom sata dolazim do biti problematike i dobivam ono sto mi treba baš u datom trenutku. Nakon sata uvijek je moguće izdvojiti dodatno vrijeme za samostalno dublje proučavanje pojedinog učenja ili procesa.

Luka pristupa svom pozivu uz veliki entuzijazam, vrlo profesionalno i organizirano uz dobro odmjerenu dozu opuštenosti. Vrlo je jasno što i s kojim razlogom radimo tokom sata. Promatra polaznika te je otvoren za prilagodbu pristupa i smjera kako se otvaraju teme.

Svima ponekad padne motivacije i trener je tu motivira i pokrene. Trener dolazi s novom perspektivom te predlaže drugačiji pogled na dati problem, a ponekad se iskristalizira nova tema za rad, a nerijetko problem jednostavno nestane. Radom u originalnom stanju dolazim do kvalitetnijeg procesa odlučivanja te poslagivanja određenog aspekta kojim se bavim.

Kroz razgovor s Lukom stvari sjedaju na mjesto i svaki put se iznenadim koliko lako prihvaćam nove koncepte i dolazim do jednostavnih razrješenja. Tehnike i procesi kojima podučava već od prvog pokušaja daju rezultate koji su odmah prepoznatljivi. Tokom rada i procesa dolazi do efikasnijeg razrješenja određenih izazova koje svi mi ponekad imamo. Praznina do koje želim doći otvara višeslojne mogućnosti svjesnog djelovanja te življenja života koji meni odgovara.

Zadovoljstvo je raditi s Lukom te na svakom satu dobiti inspiraciju te po potrebi i kritiku. Kada jednom prepoznaš dobrobiti ovog rada, u svakom danu se može izdvojiti trenutak te postaviti prioritet za rad, a zatim promatraš kako se sve poslaguje na mjesto i ide u smjeru željenoga.”

BONUSI

Prijavom na #pronađisebe newsletter dobivaš ne samo pristup #freestyle susretima, već i svim postojećim i budućim besplatnim materijalima koje možeš pronaći na ovom portalu

Sve besplatne snimke

Odmah dobivaš linkove na preko 15 sati edukacija, predavanja, radionica i webinara. Pogledaj što sve ima ovdje

Sve besplatne PDF skripte

Popis vježbi za samostalan rad, linkovi na najkorisnije alate… Sve ti stiže na mail

Pristup besplatnim online meditacijama

Na nedjeljnim #freestyle susretima prolazimo teme iz osobnog razvoja i vođene vježbe opuštanja

Dobivaš upitnik za dogovaranje besplatne coaching analize

Pronađi više informacija na stranici Coaching

Stižu ti informacije za sve besplatne online događaje

Dobit ćeš obavijesti o svim novim predavanjima iz kojih možeš učiti besplatno

Primaš najnovije #audioporuke

Kratki glasovni podsjetnici na one bitne stvari… Poslušaj prethodne #audioporuke

Zašto je dobro uloviti priliku za treninge?

Zato što nas u ovom digitalnom svijetu sve vuče u glavu. U kaos misli, stres, živciranje, kašnjenje na rokove, žurbu itd.

Inputi koji nam grade mir uma i sposobnost da se opustimo su vrlo oskudni, ako ne i nepostojeći. Znaš što te regenerira? Šetnja šumom u miru, na primjer. Kad si zadnji put šetala šumom u miru, bez stresa?

Čak i da jesi, koji je omjer takvog provođenja vremena, naspram količine stresa na poslu i oko svakodnevnog života?

Zato je dobro uloviti svaku priliku za naučiti nešto o tome kako se smiriti i za ubaciti direktan trening za smirivanje u sebe. S trenutnim učincima i s dugoročnim učincima.

Ovdje učimo o principima iza opuštanja i meditiranja, o tome kako to uklopiti u urbani životni stil i svaki put se smirujemo na licu mjesta u to nedjeljno popodne.

Ilustracija cure koja baca novčić u veliku kasicu prasicu i time štedi

Za koju cijenu?

20 EUR

BESPLATNO

Ne propusti dok je besplatno

Uzmi besplatne vođene termine dok se održavaju i prikupi što više termina. Što više dobrog treninga “ubaciš” u svoje tijelo i mozak, to ćeš kreirati više dugoročnih dobrobiti.

Kao i sa svime – tjelovježbom, prehranom, učenjem jezika, ključ je u ponavljanju i kreiranju dobrih navika. Vođene grupe uživo imaju jači učinak nego gledanje snimki ili slušanje audio vježbi.

Iskustva klijenata

Petra Merle

Studentica

“Kao studentica Ekonomskog fakulteta, znatiželjno sam se prijavila na sudjelovanje na Lukinoj radionici i nekoliko predavanja koje je održao u suradnji s Uredom za savjetovanje i razvoj karijera, te mi se nakon toga pružila prilika surađivati s Lukom kao mojim coachom na tri online termina.

Susreti su bili ugodni, Luka je svojom stručnošću i posvećenosti stvorio izuzetno motivirajuću atmosferu za rad. Zahvaljujući njegovoj podršci i podijeljenim tehnikama, premostila sam misaone prepreke, pronašla unutarnji mir i postigla nove razine samopouzdanja i jasnoće u svojim ciljevima koji i dalje koračaju sa mnom prema daljnjem razvitku.

Sveukupno, suradnja s Lukom bila je izvanredno pozitivno iskustvo koje je moj život odveo na skroz novu stepenicu napretka, te ga toplo preporučujem svima koji žele otkriti svoj puni potencijal. Hvala ti, Luka, još jednom, na prekrasnom iskustvu koje si mi pružio!”

Marko Janković

Direktor marketinga

“Luka je prisutan, smiren i posvećen trenutku. No, ono što je najvažnije je da vrlo pažljivo sluša i čuje te navigira razgovor kroz ciljana pitanja koja usmjeravaju prema propitkivanju temeljnih razmišljanja. Tu otvara novi kut pogleda na situacije i odnose te otvara prostor za drugačiju perspektivu koja razbija pretpostavke koje sam vukao iz prošlosti.

Pomogao mi je da razbijem ustaljene obrasce ponašanja u koje sam uvijek upadao kao da sam na tračnicama te da počnem drugačije reagirati na situacije i ljude oko mene. Najveći koraci na tom putu su mi bili osvještavanje sebe, svojih reakcija i pretpostavki te empatično razumijevanje pozicije i reakcija drugih osoba.

Radili smo online, no unatoč tome nisam osjećao prepreku u komunikaciji te sam doslovno iz sesije u sesiju vidio kako mi problemi i stresori na koje smo se fokusirali predstavljaju sve manji i manji problem te nakon jednog-dva susreta o nekim ‘velikim’ problemima nisam uopće osjećao potrebu razgovarati. Hvala ti, Luka.”

Lorena Vukić

“Svoje iskustvo suradnje s Lukom mogu najbolje opisati kao “fast tracking” mog osobnog razvoja. Samostalno sam isprobala mnoge različite metode i tehnike osobnog razvoja te se često osjećala preplavljeno svim informacijama koje sam pronalazila.

Luka je svojim coachingom pružio informacije i tehnike u pravom trenutku, što je pojednostavilo i uvelike olakšalo moje putovanje. Njegov pristup bio je individualiziran i usmjeren na moje trenutačne potrebe te svaki izazov, teret iz prošlosti koje sam nosila, mogla sam samopouzdano i uspješno obrađivati na našim sastancima. Metode i tehnike koje mi je pokazao i dalje su sastavni dio moje svakodnevne rutine savršeno se uklapajući u moj život.

Rezimirajući svoje putovanje, postigla sam razinu koju bih samostalnim radom postizala mjesecima te s velikim zadovoljstvom preporučujem Luku svima koji imaju veliku želju za osobnim razvitkom ali ne znaju gdje uopće započeti. Na pravom ste mjestu!”

Koje su garancije?

Možeš samo dobiti

Anonimnost

Ne moraš uopće paliti kameru ni mikrofon. Spoji se u privatnosti svoga doma i nitko neće znati tko si, ako ne objaviš svoje ime. Ako si samo znatiželjan/na, tako možeš zaviriti

Besplatno je

#freestyle je besplatan, kao što su i svi ostali besplatni materijali koje možeš pronaći na portalu. Iskoristi priliku i uzmi znanja i dobrobiti koje možeš izvući iz toga

Uvijek se možeš odjaviti

Svoju prijavu na #pronađisebe newsletter uvijek možeš odjaviti s jednim klikom u bilo kojem mailu kojeg primaš. U tom smislu imaš potpunu slobodu

Pripazi…

Kroz ove vođene vježbe dobit ćeš iskustvo pravog smirenog i fokusiranog stanja. To će ti poslužiti kao ogledni primjer za usporedbu i promatranje kako tvoja uobičajena svakodnevica izgleda.

Možda ćeš osvijestiti da ti ured u kojem radiš kreira veliki nemir, da te obitelj i prijatelji uznemiruju više nego si mislio/la i da trebaš kreirati ovakve vježbe u vlastitoj praksi da uneseš ravnotežu u svoj život.

Prijavi se na #pronađisebe newsletter i linkovi za besplatne #freestyle susrete ti stižu na mail

ILI

Napravi svoj profil na stranici Moj profil i na ovoj stranici će ti se otključati gumb za dodavanje novih #freestyle susreta u tvoj kalendar