omne.me by Luka logo

Novosti

Novosti

Najsvježije održana predavanja, snimke, najave webinara i novih programa

Studentima PMF-a sam pričao o bitnoj perspektivi za obrazovni sustav | Preuzmi snimku

U suradnji s Karijernim centrom Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu, imao sam priliku studentima održati predavanje na temu osvještavanja toga što je sve obuhvaćeno kroz obrazovni sustav, a što nije.

S prijavom na newsletter možeš preuzeti snimku predavanja “Što sve nismo učili u školi”, koje je održano online 27. 5. 2024.

Spoiler alert – na predavanju sam više od 3 sata prolazio kroz popis svega što nismo učili u školi, koji je jednostavno morao biti prekinut inače bi predavanje trajalo puno više od toga. Mnogo toga nismo učili u školi i imamo posla. Ako te rad na sebi zanima, počni od ovog predavanja da osvijestiš gdje svi zajedno stojimo kad izađemo iz cijelog obrazovnog sustava.

Na konferenciji Marketing enigma sam govorio o pronalasku sebe u obrazovnom i korporativnom sustavu | Pogledaj snimku

U suradnji s Hrvatskom akademskom zajednicom, imao sam imao priliku doprinijeti njihovoj konferenciji Marketing enigma kao jedan od predavača u programu.

Konferencija se održala 16. 5. 2024. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i bila je usmjerena na meni dragu temu “pronalaska sebe” na tržištu rada. Predavači su pričali o temama od razvoja svog brenda, pozicioniranja na tržištu rada, pokretanja svojih inicijativa, a ja sam nastavio niz s predavanjem “Odgonetni sebe”, koje je, na razočaranje nekih, bilo usmjereno na osvještavanje pozicije studenta na fakultetu, namjerno bez “popisa koraka” s kojima možeš “odgonetnuti sebe”.

Ako vas zanima tema “pronalaska sebe”, prema kojoj je usmjeren i moj newsletter, poslušajte snimku predavanja da se podsjetite na prirodna obilježja obrazovnog i korporativnog sustava. Ako se samo prepustite tijeku kojem vas vode ti sustavi, možete zaboraviti na “pronađi” ili “odgonetni sebe” priču.

(snimka dolazi ovdje uskoro)

Na PMF-u sam održao seminar o tome kako čitati govor tijela | Preuzmi snimku

U suradnji s Prirodoslovno-matematičkim fakultetom u Zagrebu sam 8. 5. 2024. održao i snimio seminar o vrlo bitnoj komunikacijskoj temi kako čitati govor tijela.

Sve informacije o predavanju možeš vidjeti na linku kroz klik na gornju ikonu ili na naslov predavanja “Najvažnija stvar u govoru tijela”. S prijavom na newsletter možeš preuzeti snimku i poslušati istu edukaciju koju je dobilo osoblje fakulteta.

Sve objave

Učitane su sve objave