omne.me by Luka logo
Luka Šolta, kao voditelj freestyle meditacija, gleda u kameru uz informativne natpise oko njega

#freestyle | Besplatne online vođene meditacije i vježbe

Podijeli ovu objavu:

Prijavi se na #pronađisebe newsletter i linkovi za besplatne #freestyle susrete ti stižu na mail

ILI

Napravi svoj profil na stranici Moj profil i ovdje će ti se otključati mogućnost za dodavanje novih #freestyle susreta u tvoj kalendar

Sljedeći #freestyle se održava u nedjelju 21. 4. 2024. u 18 sati, što je za:

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Sljedeći Freestyle nije definiran. Prijavi se na newsletter i dobit ćeš obavijest o novom terminu

Što je #freestyle?

#freestyle je naziv za online vođene meditacije i vježbe opuštanja u trajanju od 60min, koje vodim nedjeljom u 18h za moje pretplatnike na #pronađisebe newsletter.

Idealna kombinacija – besplatno, vođeno i u živoj grupi. Rad uživo i grupno uvijek ima jači učinak nego snimljeni materijali jer se tada jednostavno trudimo malo više.

Ne trebaš raditi ništa osim pojaviti se i biti pozoran/na. Imaš priliku uzeti instantne učinke meditacija, kao i one dugoročne, koje polako dobivaš ako često dolaziš na #freestyle i usvajaš smireno stanje i pristup koji koristimo. Kad nešto ponoviš puno puta u dugom roku, jednostavno ti to postaje prirodno.

Odmah nakon vođenih meditacija polaznici se osjećaju opušteno, smireno, uzemljeno; isključe mozak i opuste tijelo.

Dugoročni učinci nakon puno sudjelovanja su opuštenije stanje kroz cijeli dan u svakodnevnom životu i mogućnost i znanje samostalnog ulaska u takvo stanje na temelju mnogo ponavljanja na susretima.

Pročitaj iskustva klijenata na coaching stranici ovdje, da dobiješ osjećaj o praksama koje ovdje radimo.

Snimke teorijskih dijela susreta možeš pratiti ovdje:

#freestyle snimke

Tema predavanja

Što dobivaš meditacijom, što ne…

Za koga je #freestyle?

Ako radiš u uredu ili si poduzetnik/ca, meditacije i vježbe koje radimo su idealne da uspostaviš mir uma za ulazak u novi tjedan i da ih s vremenom naučiš raditi sam/a kad god ti zatrebaju.

Zamisli da možeš smiriti um kad god želiš. U uredu, u prometu, čak i u sobi za sastanke tijekom neke neugodne rasprave.

Naravno, mogu se priključiti i svi ostali koji žele prakticirati.

Uobičajena cijena grupnih vođenih susreta je

20 EUR

Iskoristi priliku i sudjeluj

BESPLATNO

Zašto je dobro uloviti priliku za treninge?

Zato što nas u ovom digitalnom svijetu sve vuče u glavu. U kaos misli, stres, živciranje, kašnjenje na rokove, žurbu itd.

Inputi koji nam grade mir uma i sposobnost da se opustimo su vrlo oskudni, ako ne i nepostojeći. Znaš što te regenerira? Šetnja šumom u miru, na primjer. Kad si zadnji put šetala šumom u miru, bez stresa?

Čak i da jesi, koji je omjer takvog provođenja vremena, naspram količine stresa na poslu i oko svakodnevnog života?

Zato je dobro uloviti svaku priliku za naučiti nešto o tome kako se smiriti i za ubaciti direktan trening za smirivanje u sebe. S trenutnim učincima i s dugoročnim učincima.

Ovdje učimo o principima iza opuštanja i meditiranja, o tome kako to uklopiti u urbani životni stil i svaki put se smirujemo na licu mjesta u to nedjeljno popodne.

BONUSI uz prijavu

Osim pristupa #freestyle terminima, prijavom na newsletter dobivaš sve besplatne materijale koje možeš pronaći na portalu, kojih će s vremenom biti sve više.

Ne propusti dok je besplatno

Uzmi besplatne vođene termine dok se održavaju i prikupi što više termina. Što više dobrog treninga “ubaciš” u svoje tijelo i mozak, to ćeš kreirati više dugoročnih dobrobiti.

Kao i sa svime – tjelovježbom, prehranom, učenjem jezika, ključ je u ponavljanju i kreiranju dobrih navika. Vođene grupe uživo imaju jači učinak nego gledanje snimki ili slušanje audio vježbi.

Garancija diskrecije

Ne moraš paliti kameru ni mikrofon nikad, ako ne želiš. Prakticiraj u miru i udobnosti svoga doma, bez nervoze oko toga da se moraš uključiti u nekakvo online predstavljanje. Možeš se spajati u neredu svog stana, neoprane kose i nitko neće znati. Samo si osiguraj prostor u kojem se možeš fokusirati na vježbe koje radimo.

Možeš se isključiti iz video poziva kad god želiš, bez opravdanja. Možeš samo dobiti, anonimna ekipa je dobrodošla.

Upozorenje

Kroz ove vođene vježbe dobit ćeš osjet pravog smirenog i fokusiranog stanja. To će ti poslužiti kao ogledni primjer za usporedbu i promatranje kako tvoja uobičajena svakodnevica izgleda.

Možda ćeš osvijestiti da ti ured u kojem radiš kreira veliki nemir, da te obitelj i prijatelji uznemiruju više nego si mislio/la i da trebaš kreirati ovakve vježbe u vlastitoj praksi da uneseš ravnotežu u svoj život.

Prijavi se na #pronađisebe newsletter i linkovi za besplatne #freestyle susrete ti stižu na mail

ILI

Napravi svoj profil na stranici Moj profil i ovdje će ti se otključati mogućnost za dodavanje novih #freestyle susreta u tvoj kalendar

Podijeli ovu objavu:

Picture of Luka Šolta
Luka Šolta

Coach, predavač, trener osobnog razvoja i predsjednik Hrvatske udruge za coaching. Kroz pristup utemeljen na dokazima, zadovoljstvo mi je kreirati strukturirane programe za osobni razvoj i individualno raditi s ljudima.

O MENI

Sve objave

Učitane su sve objave