omne.me by Luka logo
Luka Šolta u crnom džemperu se smije u predavaonici pokraj flipcharta i vodi predavanje

Mindfulness radionica | Nauči opustiti um i izaći iz glave

Podijeli ovu objavu:

Prijavi se na mailing listu i dobivaš ovo predavanje i sve nove besplatne materijale direktno na mail

ILI

Napravi si profil na stranici Moj profil i moći ćeš gledati ovo predavanje direktno na ovoj stranici (otključat će se video)

Mindfulness radionica

Mindfulness je znanstveno utemeljena praksa usmjeravanja vlastite pozornosti. U ovoj dvosatnoj radionici prolazimo teorijski i povijesni pregled mindfulnessa i imate priliku iskusiti učinak temeljnih vježbi, koje su nakon toga vaše za vlastito korištenje.

Što smo svjesniji stvari koje radimo u životu i njihovih posljedica, neizbježno raste i osjećaj naše odgovornosti za ispravan odabir. Ključ je “uloviti se” u činu ponavljanja starih neželjenih obrazaca.

Prvi korak je vježbati našu pozornost i to koristeći provjerene vježbe, za koje postoje nebrojeni znanstveni dokazi o razvitku sposobnosti fokusa, filtriranja nepotrebnih informacija, kao i povećanje gustoće sive tvari u mozgu.

Širenjem naše svjesnosti o našoj okolini i svemu što utječe na nas, raste mogućnost našeg izbora, kao i spomenuti osjećaj odgovornosti za ispravne odluke.

Znanje mindfulnessa će vam služiti kao temelj za aktivnosti iz druga dva predavanja iz programa.

O programu

U sklopu Ureda za savjetovanje i razvoj karijera, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, održao sam jednu radionicu i dva predavanja oblikovana u program “Biram svoj put”.

Svrha programa je ponuditi perspektivu za pronalazak vlastitih interesa u strci obavljanja zadataka unutar obrazovnog sustava i izvan njega. Koji je vaš originalni put u životu? Kako ga istraživati? Kako pronaći svoju “pravu” karijeru i usmjeriti se na nju?

Kako nastaviti?

Za direktan rad na razvitku vještina smirivanja uma i misli, usmjeravanja pozornosti i razvitak svog odnosa s vlastitim tijelom, javite se za coaching ili se prijavite na seminare.

Podijeli ovu objavu:

Picture of Luka Šolta
Luka Šolta

Coach, predavač, trener osobnog razvoja i predsjednik Hrvatske udruge za coaching. Kroz pristup utemeljen na dokazima, zadovoljstvo mi je kreirati strukturirane programe za osobni razvoj i individualno raditi s ljudima.

O MENI

Sve objave

Učitane su sve objave