omne.me by Luka logo

Najvažnija stvar u govoru tijela | Predavanje

Podijeli ovu objavu:

Nauči bolje razumjeti ljude ispravno čitajući njihov govor tijela. Najvažnija stvar je znati jesu li otvoreni ili zatvoreni za daljnju komunikaciju.

(više informacija niže)

Prijavi se na #pronađisebe newsletter i dobit ćeš snimku ovog predavanja

BONUS – odmah dobivaš i sve druge besplatne materijale koje možeš pronaći na ovom portalu

U suradnji s Karijernim centrom pri Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, održao sam predavanje “Najvažnija stvar u govoru tijela”. Najbitnije stvari za znati u tumačenju govora tijela sažete u videu od sat i pol.

Koja je najvažnija stvar u govoru tijela?

Najvažnije je znati imaš li “crveno” ili “zeleno svjetlo” u komunikaciji s nekime.

Jesu li otvoreni ili zatvoreni za daljnju komunikaciju s vama? Komunicira li njihovo tijelo da su ukočeni, blokirani za daljnju komunikaciju i bilo kakvu suradnju ili su otvoreni i zainteresirani za to o čemu govorite?

Kako razlikovati te dvije temeljne pozicije? Na to se fokusiramo u ovom predavanju.

Ovo predavanje je za tebe ako...

Radiš u korporaciji ili si poduzetnik, ako si student/ica i prikupljaš znanje iz osobnog razvoja i uspješne poslovne i privatne komunikacije i ako si netko tko želi znati tumačiti govor tijela i time bolje razumijeti ljude.

Što dobivaš kroz ovo predavanje?

Znat ćeš prepoznati je li osoba zatvorena ili nije. Je li spremna na nastavak komunikacije ili želi da razgovor završi. To je “najvažnija stvar u govoru tijela”.

Razumjet ćeš kako koristimo teoriju trijunskog mozga za tumačenje govora tijela. Kako reptilski i limbički mozak sačinjavaju “emocionalni mozak” i komuniciraju nam jedno, dok nam neokorteks govori drugo. Koja od tih skupina je sklona laganju?

Znat ćeš tumačiti je li osoba zamrznuta u STOP modu, prepoznaješ li da želi u bijeg, kako izgleda kada se osoba pokušava smiriti… To su sve indikatori “crvenog svjetla”.

Također ćeš znati preporznati koji su ključni pokazatelji kada osoba pokušava dominirati i što možemo u takvim slučajevima.

Vjerojatno najbitniji dio predavanja je onaj u kojem dobivaš smjernice oko toga što točno činiti kad prepoznaš “crveno svjetlo”, odnosno upravo tu “najvažniju stvar u govoru tijela”. Taj jedan slajd sadržava ključne informacije koje su naizgled jednostavne, ali samo najvještiji coachevi, terapeuti i ostali ljudi koji rade s ljudima ih znaju uspješno koristiti.

Koja je namjera predavanja?

Namjera nije kreirati iluziju da nakon sat i pol edukacije postajete majstori komunikacijskih vještina i imate rentgenski vid za govor tijela.

U ovom kompaktnom predavanju možeš dobiti osnovno razumijevanje. No, nemoj da te to “osnovno” zavara. Osnove su najbitnije i majstori vještina ih uvijek znaju cijeniti.

Ako te zanima govor tijela, počni od ovog predavanja koje sadrži ključne temelje i nadograđuj svoje znanje na te temelje.

BONUSI uz ovo predavanje

Prijavom na #pronađisebe newsletter dobivaš i sve besplatne materijale koje možeš pronaći na ovom portalu. Uz ovo predavanje, na mail ćeš primiti i sva druga predavanja, radionice i vježbe, kao i sve nove materijale kako ih kreiram.

Sve besplatne snimke

Odmah dobivaš linkove na preko 15 sati edukacija, predavanja, radionica i webinara. Pogledaj što sve ima ovdje

Sve besplatne PDF skripte

Popis vježbi za samostalan rad, linkovi na najkorisnije alate… Sve ti stiže na mail

Pristup besplatnim online meditacijama

Na nedjeljnim #freestyle susretima prolazimo teme iz osobnog razvoja i vođene vježbe opuštanja

Dobivaš upitnik za dogovaranje besplatne coaching analize

Pronađi više informacija na stranici Coaching

Stižu ti informacije za sve besplatne online događaje

Dobit ćeš obavijesti o svim novim predavanjima iz kojih možeš učiti besplatno

Snimam originalne audioporuke za pretplatnike

Kratki glasovni podsjetnici na one bitne stvari… Poslušaj prethodne #audioporuke

Prijavi se na #pronađisebe newsletter i primit ćeš snimku ovog webinara

BONUS – odmah dobivaš i sve druge besplatne materijale koje možeš pronaći na ovom portalu

Podijeli ovu objavu:

Picture of Luka Šolta
Luka Šolta

Coach, predavač, trener osobnog razvoja i predsjednik Hrvatske udruge za coaching. Kroz pristup utemeljen na dokazima, zadovoljstvo mi je kreirati strukturirane programe za osobni razvoj i individualno raditi s ljudima.

O MENI

Sve objave

Učitane su sve objave