omne.me by Luka logo

Na konferenciji Marketing enigma sam govorio o pronalasku sebe u obrazovnom i korporativnom sustavu | Pogledaj snimku

Podijeli ovu objavu:

U suradnji s Hrvatskom akademskom zajednicom, imao sam imao priliku doprinijeti njihovoj konferenciji Marketing enigma kao jedan od predavača u programu.

Konferencija se održala 16. 5. 2024. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i bila je usmjerena na meni dragu temu “pronalaska sebe” na tržištu rada. Predavači su pričali o temama od razvoja svog brenda, pozicioniranja na tržištu rada, pokretanja svojih inicijativa, a ja sam nastavio niz s predavanjem “Odgonetni sebe”, koje je, na razočaranje nekih, bilo usmjereno na osvještavanje pozicije studenta na fakultetu, namjerno bez “popisa koraka” s kojima možeš “odgonetnuti sebe”.

Ako vas zanima tema “pronalaska sebe”, prema kojoj je usmjeren i moj newsletter, poslušajte snimku predavanja da se podsjetite na prirodna obilježja obrazovnog i korporativnog sustava. Ako se samo prepustite tijeku kojem vas vode ti sustavi, možete zaboraviti na “pronađi” ili “odgonetni sebe” priču.

Pogledajte i snimke drugih predavača na YouTube kanalu HAZ Studenti.

Podijeli ovu objavu:

Picture of Luka Šolta
Luka Šolta

Coach, predavač, trener osobnog razvoja i predsjednik Hrvatske udruge za coaching. Kroz pristup utemeljen na dokazima, zadovoljstvo mi je kreirati strukturirane programe za osobni razvoj i individualno raditi s ljudima.

O MENI

Sve objave

Učitane su sve objave