omne-me-logo-white
besplatno-career-leadership-predavanje-ekonomski-fakultet-zagreb

Career Leadership predavanje | Ured za savjetovanje i razvoj karijera | Ekonomski fakultet Zagreb

Podijeli ovu objavu:

Prijavom na newsletter dobivaš ovo predavanje i sve nove besplatne materijale direktno na mail

Career Leadership

Upoznajete jednostavan model od 4 faze za kreiranje željene karijere, s jasnim koracima za svaku fazu.

U predavanju Self-Leadership ste naučili prepoznavati “vaše” inicijative od “tuđih”. Je li nešto istinski vaš odabir ili sudjelujete u nečemu, a da ni sami ne znate zašto? U predavanju Career Leadership takav pristup usmjeravamo na područje karijere. Analizirajte svoj dan i utvrdite koje aktivnosti vode prema kreiranju vašeg puta, a koje služe za zadovoljavanje onoga što drugi traže od vas.

Alate stečene u prva dva predavanja programa “Biram svoj put” ovdje usmjeravamo na prepoznavanje mogućih karijernih puteva i – biranje svog puta. Za to će vam biti potreban razvijen leadership jer ćete kreirati svoj put na vlastitu inicijativu, bez obzira na okolnosti.

Kao i u radionici Mindfulnessa i predavanju o Self Leadershipu, produbljivanjem svjesnosti o načinu na koji trošimo svoje vrijeme i fokus, raste naš osjećaj odgovornosti i motivacija za promjenom.

O programu

U sklopu Ureda za savjetovanje i razvoj karijera, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, održao sam jednu radionicu i dva predavanja oblikovana u program “Biram svoj put”.

Svrha programa je ponuditi perspektivu za pronalazak vlastitih interesa u strci obavljanja zadataka unutar obrazovnog sustava i izvan njega. Koji je vaš originalni put u životu? Kako ga istraživati? Kako pronaći svoju “pravu” karijeru i usmjeriti se na nju?

Kako nastaviti?

Za direktan rad na savladavanju prepreka u usmjeravanju svog vremena i energije u odabrani smjer karijere i postavljanju granica prema stvarima koje ne želite u životu, javite se za coaching ili se prijavite na seminare.

Podijeli ovu objavu:

Luka Šolta
Luka Šolta

Coach, predavač, trener osobnog razvoja, predsjednik Hrvatske udruge za coaching i član Europskog vijeća za mentorstvo i coaching. Kroz pristup utemeljen na dokazima, zadovoljstvo mi je kreirati strukturirane programe za osobni razvoj i individualno raditi s ljudima.

O MENI

Prijavi se na newsletter

Učini svoj inbox izvorom vrijednog znanja za kreiranje života kakvog želiš

Dobivaš sve besplatne materijale odmah

Koristi ih kao prvi korak prema promjeni koju želiš

Čitaj o stvarima koje zna vrlo mali broj ljudi koji uspješno rade promjene koje žele u svom životu

Koriste ti da ostvariš promjene koje želiš

Odaberi što ti se sviđa i odmah ti stiže na mail

Sve objave

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica omne.me koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića