omne.me by Luka logo
Luka Šolta sjedi na stolu u predavaoni i drži predavanje

Self-Leadership predavanje | Preuzmi inicijativu u kreiranju vlastitog života

Podijeli ovu objavu:

Prijavi se na mailing listu i dobivaš ovo predavanje i sve nove besplatne materijale direktno na mail

ILI

Napravi si profil na stranici Moj profil i moći ćeš gledati ovo predavanje direktno na ovoj stranici (otključat će se video)

Self-Leadership predavanje

Kroz predavanje dobivate alate za jednostavnu analizu vaše svakodnevice po uobičajenim životnim kategorijama koje svi imamo. Preispitajte jesu li vaše aktivnosti zaista nastale vašim iskrenim odabirom ili ih “odrađujete” zbog okolnosti i drugih ljudi.

Zatim primijenite vrlo jednostavan princip leadershipa u vlastitom životu – naučite govoriti “ne” stvarima koje ne želite i kreirati ono što je za vas u kategoriji “da”.

Uobičajeno se leadership definira kao ostvarivanje stvari uz pomoć utjecaja na druge ljude. U ovom kontekstu Self-Leadership definiramo kao prepoznavanje vlastite želje i pretvaranje svoje vizije u realnost.

To činimo na samostalnu odluku i inicijativu, bez čega se promjena jednostavno ne bi dogodila. Ako se prepustite struji utjecaja okoline i sistema, dobit ćete ono što je potrebno okolini i sistemu, dok vas nitko neće pitati što biste vi željeli. Tu počinje Self-Leadership.

Prije utjecaja na druge ljude, možemo li voditi inicijativu u vlastitom životu?

O programu

U sklopu Ureda za savjetovanje i razvoj karijera, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, održao sam jednu radionicu i dva predavanja oblikovana u program “Biram svoj put”.

Svrha programa je ponuditi perspektivu za pronalazak vlastitih interesa u strci obavljanja zadataka unutar obrazovnog sustava i izvan njega. Koji je vaš originalni put u životu? Kako ga istraživati? Kako pronaći svoju “pravu” karijeru i usmjeriti se na nju?

Kako nastaviti?

Za direktan rad na samostalnosti, samopouzdanju i vlastitoj inicijativi u životu, javite se za coaching ili se prijavite na seminare.

Podijeli ovu objavu:

Picture of Luka Šolta
Luka Šolta

Coach, predavač, trener osobnog razvoja i predsjednik Hrvatske udruge za coaching. Kroz pristup utemeljen na dokazima, zadovoljstvo mi je kreirati strukturirane programe za osobni razvoj i individualno raditi s ljudima.

O MENI

Sve objave

Učitane su sve objave