fbpx
omne-me-logo-white
Coach, predavač i trener Luka Šolta drži radionicu o Mindfulnessu, slika vodi na članak

Mindfulness radionica | Ured za savjetovanje i razvoj karijera | Ekonomski fakultet Zagreb

Podijeli ovu objavu:

Prijavi se na mailing listu i dobivaš ovo predavanje i sve nove besplatne materijale direktno na mail

ILI

Napravi si profil na stranici Moj profil i moći ćeš gledati ovo predavanje direktno na ovoj stranici (otključat će se video)

Mindfulness radionica

Mindfulness je znanstveno utemeljena praksa usmjeravanja vlastite pozornosti. U ovoj dvosatnoj radionici prolazimo teorijski i povijesni pregled mindfulnessa i imate priliku iskusiti učinak temeljnih vježbi, koje su nakon toga vaše za vlastito korištenje.

Što smo svjesniji stvari koje radimo u životu i njihovih posljedica, neizbježno raste i osjećaj naše odgovornosti za ispravan odabir. Ključ je “uloviti se” u činu ponavljanja starih neželjenih obrazaca.

Prvi korak je vježbati našu pozornost i to koristeći provjerene vježbe, za koje postoje nebrojeni znanstveni dokazi o razvitku sposobnosti fokusa, filtriranja nepotrebnih informacija, kao i povećanje gustoće sive tvari u mozgu.

Širenjem naše svjesnosti o našoj okolini i svemu što utječe na nas, raste mogućnost našeg izbora, kao i spomenuti osjećaj odgovornosti za ispravne odluke.

Znanje mindfulnessa će vam služiti kao temelj za aktivnosti iz druga dva predavanja iz programa.

O programu

U sklopu Ureda za savjetovanje i razvoj karijera, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, održao sam jednu radionicu i dva predavanja oblikovana u program “Biram svoj put”.

Svrha programa je ponuditi perspektivu za pronalazak vlastitih interesa u strci obavljanja zadataka unutar obrazovnog sustava i izvan njega. Koji je vaš originalni put u životu? Kako ga istraživati? Kako pronaći svoju “pravu” karijeru i usmjeriti se na nju?

Kako nastaviti?

Za direktan rad na razvitku vještina smirivanja uma i misli, usmjeravanja pozornosti i razvitak svog odnosa s vlastitim tijelom, javite se za coaching ili se prijavite na seminare.

Podijeli ovu objavu:

Luka Šolta
Luka Šolta

Coach, predavač, trener osobnog razvoja i predsjednik Hrvatske udruge za coaching. Kroz pristup utemeljen na dokazima, zadovoljstvo mi je kreirati strukturirane programe za osobni razvoj i individualno raditi s ljudima.

O MENI

Prijavi se na newsletter

Učini svoj inbox izvorom vrijednog znanja za kreiranje života kakvog želiš

Dobivaš sve besplatne materijale odmah

Koristi ih kao prvi korak prema promjeni koju želiš

Čitaj o stvarima koje zna vrlo mali broj ljudi koji uspješno rade promjene koje žele u svom životu

Koriste ti da ostvariš promjene koje želiš

Odaberi što ti se sviđa i odmah ti stiže na mail

Sve objave

Učitane su sve objave

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica omne.me koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića