omne.me by Luka logo
Luka Šolta drži predavanje pokraj flipcharta

Career Leadership predavanje | Preuzmi vodstvo u kreiranju vlastite karijere

Podijeli ovu objavu:

Prijavi se na mailing listu i dobivaš ovo predavanje i sve nove besplatne materijale direktno na mail

ILI

Napravi si profil na stranici Moj profil i moći ćeš gledati ovo predavanje direktno na ovoj stranici (otključat će se video)

Career Leadership

Upoznajete jednostavan model od 4 faze za kreiranje željene karijere, s jasnim koracima za svaku fazu.

U predavanju Self-Leadership ste naučili prepoznavati “vaše” inicijative od “tuđih”. Je li nešto istinski vaš odabir ili sudjelujete u nečemu, a da ni sami ne znate zašto? U predavanju Career Leadership takav pristup usmjeravamo na područje karijere. Analizirajte svoj dan i utvrdite koje aktivnosti vode prema kreiranju vašeg puta, a koje služe za zadovoljavanje onoga što drugi traže od vas.

Alate stečene u prva dva predavanja programa “Biram svoj put” ovdje usmjeravamo na prepoznavanje mogućih karijernih puteva i – biranje svog puta. Za to će vam biti potreban razvijen leadership jer ćete kreirati svoj put na vlastitu inicijativu, bez obzira na okolnosti.

Kao i u radionici Mindfulnessa i predavanju o Self Leadershipu, produbljivanjem svjesnosti o načinu na koji trošimo svoje vrijeme i fokus, raste naš osjećaj odgovornosti i motivacija za promjenom.

O programu

U sklopu Ureda za savjetovanje i razvoj karijera, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, održao sam jednu radionicu i dva predavanja oblikovana u program “Biram svoj put”.

Svrha programa je ponuditi perspektivu za pronalazak vlastitih interesa u strci obavljanja zadataka unutar obrazovnog sustava i izvan njega. Koji je vaš originalni put u životu? Kako ga istraživati? Kako pronaći svoju “pravu” karijeru i usmjeriti se na nju?

Kako nastaviti?

Za direktan rad na savladavanju prepreka u usmjeravanju svog vremena i energije u odabrani smjer karijere i postavljanju granica prema stvarima koje ne želite u životu, javite se za coaching ili se prijavite na seminare.

Podijeli ovu objavu:

Picture of Luka Šolta
Luka Šolta

Coach, predavač, trener osobnog razvoja i predsjednik Hrvatske udruge za coaching. Kroz pristup utemeljen na dokazima, zadovoljstvo mi je kreirati strukturirane programe za osobni razvoj i individualno raditi s ljudima.

O MENI

Sve objave

Učitane su sve objave