omne-me-logo-white
besplatno-self-leadership-predavanje-ekonomski-fakultet-zagreb

Self-Leadership predavanje | Ured za savjetovanje i razvoj karijera | Ekonomski fakultet Zagreb

Podijeli ovu objavu:

Prijavom na newsletter dobivaš ovo predavanje i sve nove besplatne materijale direktno na mail

Self-Leadership predavanje

Kroz predavanje dobivate alate za jednostavnu analizu vaše svakodnevice po uobičajenim životnim kategorijama koje svi imamo. Preispitajte jesu li vaše aktivnosti zaista nastale vašim iskrenim odabirom ili ih “odrađujete” zbog okolnosti i drugih ljudi.

Zatim primijenite vrlo jednostavan princip leadershipa u vlastitom životu – naučite govoriti “ne” stvarima koje ne želite i kreirati ono što je za vas u kategoriji “da”.

Uobičajeno se leadership definira kao ostvarivanje stvari uz pomoć utjecaja na druge ljude. U ovom kontekstu Self-Leadership definiramo kao prepoznavanje vlastite želje i pretvaranje svoje vizije u realnost.

To činimo na samostalnu odluku i inicijativu, bez čega se promjena jednostavno ne bi dogodila. Ako se prepustite struji utjecaja okoline i sistema, dobit ćete ono što je potrebno okolini i sistemu, dok vas nitko neće pitati što biste vi željeli. Tu počinje Self-Leadership.

Prije utjecaja na druge ljude, možemo li voditi inicijativu u vlastitom životu?

O programu

U sklopu Ureda za savjetovanje i razvoj karijera, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, održao sam jednu radionicu i dva predavanja oblikovana u program “Biram svoj put”.

Svrha programa je ponuditi perspektivu za pronalazak vlastitih interesa u strci obavljanja zadataka unutar obrazovnog sustava i izvan njega. Koji je vaš originalni put u životu? Kako ga istraživati? Kako pronaći svoju “pravu” karijeru i usmjeriti se na nju?

Kako nastaviti?

Za direktan rad na samostalnosti, samopouzdanju i vlastitoj inicijativi u životu, javite se za coaching ili se prijavite na seminare.

Podijeli ovu objavu:

Luka Šolta
Luka Šolta

Coach, predavač, trener osobnog razvoja, predsjednik Hrvatske udruge za coaching i član Europskog vijeća za mentorstvo i coaching. Kroz pristup utemeljen na dokazima, zadovoljstvo mi je kreirati strukturirane programe za osobni razvoj i individualno raditi s ljudima.

O MENI

Prijavi se na newsletter

Učini svoj inbox izvorom vrijednog znanja za kreiranje života kakvog želiš

Dobivaš sve besplatne materijale odmah

Koristi ih kao prvi korak prema promjeni koju želiš

Čitaj o stvarima koje zna vrlo mali broj ljudi koji uspješno rade promjene koje žele u svom životu

Koriste ti da ostvariš promjene koje želiš

Odaberi što ti se sviđa i odmah ti stiže na mail

Sve objave

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica omne.me koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića